Lækre produkter, lækkert design, lækre billeder
Jeg har tidligere spottet disse lækre produkter i Magasin. Da jeg faldt over dem igen på Falster (att. instagram billede), blev jeg nysgerrig. Hvad er det for nogle produkter der er så smukt designet, og som kommer så vidt omkring.
Nicolas Vahé er franskmand, han er vokset op i en familie af kokke. Han er udlært kok og konditor på “Pic Valence” – en 3 stjernet Michelin-restaurant i Frankrig. Senere er han uddannet chocolatier. Efterfølgende har Nicolas tryllet som konditor på Falsled Kro i mere end 3 år, og herefter som chefkonditor på Fakkelgården ved Kruså. Produkterne spænder fra confit, chokoladesmørepålæg, risotto, pesto, chutney, fiskesuppe og til gløgg, vin og vand.
Typografien er virkelig smuk, og jeg er stor fan af enkeltheden. Designet drager mig. Det er apoteker-agtigt i sit udtryk – og hans kokke ekspertise liver etableret i udtrykket. Sammenhængen mellem produkterne er helt tydelig – det er en stor styrke for et sådan brand. Designet lækker sig tæt op af brands som Summerbird og Bülow lakrids.
Næste gang jeg kommer i magasin, skal jeg helt sikkert have et par lækkerier med hjem… de lækre produkter er ikke helt billige, så man må vælge lidt ud. Luksus i hverdagen.
No Comments