Title Image

Udfold kreativiteten

Jeg drømmer om, at alle mennesker skal forstå, at de er kreative… at de har noget at bidrage med; og at det, de kommer med, har værdi.

Vi er alle kreative – skabt til at skabe – med evnen for at reflektere over de ting vi ser, oplever, mærker og sanser.

Indtryk, bliver til udtryk, der sætter aftryk.

 

Ønsker du eller din virksomhed et kreativt indspark, der kan være med til at udfolde eller udfordre det kreative potentiale?

Drømmer du om at genfinde kreativiteten?

Se forskellige muligheder nedenfor eller kontakt mig.

Se indlæg om workshops
Krea workshop collage talk

Kreativ sparring

Jeg har hjulpet virksomheder med at sætte nye billeder på viden og værdi; opstartsvirksomheder med at udfolde deres potentiale, iværksættere med at give deres drømme et konkret udtryk. Jeg kommer ikke med en færdig model eller et skudsikkert koncept for jeres kreativitet. Jeg tror ikke på “one koncept fits all”. Jeg tror på jeres evne til at skabe. ‘Connecting the dots’ eller at få brikker til at lande, kan være en udfordring. Her kan jeg hjælpe - selv om jeg ikke kan love, at udfaldet bliver som forventet.

1-8 deltagere

Varighed

Fra 2 timer til en hel dag. Der vil ofte være brug for en længere afklarende samtale inden - hvilket kan foregå ved et indledende møde, via telefon eller FaceTime.

Workshop

Jeg holder workshops om hvordan indtryk bliver til udtryk der sætter aftryk; og om hvad det betyder, at vi er skabt til at skabe. Her får du mulighed for at få kontakt til og udtrykke din egen kreativitet. Jeg vil sørge for et oplæg, og krea-materialer til formålet.

4-15 deltagere

Veninder, kollegaer, kunder eller andre du gerne vil give en krea-oplevelse.

Varighed

1,5 til 4 timer

Krea talk

Selv om en krea-talk vil bestå mest af ord og illustrationer, kan jeg ikke lade være udfordre din kreativitet. Krea-talks kan have forskelligt fokus alt efter tilhørere, men omdrejningspunktet vil være kreativitetens betydning for vores væren.

10 eller flere deltagere

Varighed

45 min - 1,5 time alt efter indhold

Særligt til virksomheder

Vi lever i en tid hvor ændringer sker så hurtigt, at vi ikke kan forudse hvad der sker i morgen. Fokus kan ikke længere være på “at have ret” og “vide hvad der med sikkerhed sker”.

Medarbejdere der har adgang til deres kreativitet, kommer med deres egen magi. De er nysgerrig, modig og klar til at sige: “jeg fejlede, men jeg prøvede”.

Kreativitet stopper når målet fastsættes på forhånd – Kreativiteten har det derfor svært i en målstyret verden. Det er en svær balance at finde. Men vi må ikke stoppe med at forsøge.

Er du parat til at lukke kreativiteten ind? Jeg er overbevist om, at jeres virksomhed vinder, men der er en chance for, at jeres medarbejderne vinder dobbelt.

Telefon

61 71 31 61