Eyes Wide Open | Textiltryk DIY // fra Highstreet til custommade
4728
post-template-default,single,single-post,postid-4728,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.5,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Textiltryk DIY // fra Highstreet til custommade

textil_tryk_knapper_DIY

Textiltryk DIY // fra Highstreet til custommade

De fine billige ensfarvede t-shirts fra H&M bliver til custommade lækkerier med enkel DIY – textiltryk. Jeg afprøver jævnligt nye metoder og nye designs til textiltryk på t-shirts. Det er hyggeligt, lidt en leg (jeg øver mig meget i at lege og ikke bare producere) og så kan jeg rigtig godt lide resultatet: fine t-shirts som ingen andre har :)

Denne gang har jeg også arbejdet med nogle 3D-effekter, ved at tilføje knapper og bånd. Det er faktisk blevet rigtig godt. Til stencils har jeg brugt hyldepapir (klæbende) der kan købes i mange isenkræmmere (i hvert fald på Amagerbrogade). Til de små stempler har jeg brugt billigt viskelædder fra tiger.

textil_tryk_skateboard_DIY

textil_tryk_DIY_knapper

textil_tryk_robot_DIY

textil_tryk_bamse_panda_DIY

textil_tryk_skateboard_DIY_knap

pynt_remake_baand

textil_tryk_sommerfugl_slojfe_pink

No Comments

Post a Comment