Title Image

Årets adventskrans // krea-guld findes alle steder…

  • Adventskrans_kobber_2014_jul_1
  • Adventskrans_kobber_2014_jul_3

Årets adventskrans // krea-guld findes alle steder…

 

… selv i Biltema i Næstved. Mellem vinterdæk, stålvaske, plastikhandsker og ukrudtsbrændere kan man sagtens finde krea-guld. Jeg fandt elementerne til årets adventskrans. Det vidste jeg ikke da jeg købte sagerne – men det var det de inspirerede til. Jeg kunne simplethen ikke gå forbi de små kobber dimser (kender ikke den mere korekte vvs-betegnelse), og pink strips… what’s not to like. Jeg er vild med kobbertrenden. Det er nordisk og ærligt i udtrykket; materialiteten er fantastisk; farven er smuk; og så har det en helt særlig glød. Perfekt til jul, hygge og adventskrans.

 

Adventskrans_kobber_2014_jul_4

Adventskrans_kobber_2014_jul_2

biltema_kretiv_fund

No Comments

Post a Comment