Title Image

Ældres solide håndværk + unges nye ideer

kaffeslaberas_horetelefoner

Ældres solide håndværk + unges nye ideer

Det er en rigtig god kombination. Det danske projekt Kaffeslabberas har efterhånden eksisteret i et par år. Men der kommer stadig spændende projekter fra deres fælles hånd – eksempelvis de fine høretelefoner ovenfor. I Sweitz har de også fundet ud af det fine i denne kombination. Siden er ikke på engelsk, så jeg kan ikke redegøre for de specifikke detaljer. Men projeketet er helt sikkert værd at tjekke ud. De fire nederste billeder er fra Senior-design.

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Kaffeslaberas, så lad dig inspirere. Ikke blot af de fine værker; men også projektets fokus og formål; og de fine videoer der er lavet om projeketet. Her mødes den unge designer med den ældre strikker, til en snak om livet og deres kreativitet. Videoerne er meget stemningsfulde og interessante.

“Kaffeslabberas er strikkefælleskab, hvori de fleste  har rundet de 80 – jeg selv er den yngste på holdet med mine 29 år. Vi mødes hver uge over kage og utallige kopper kaffe og strikker! Resultatet kan bl.a. ses i Henrik Vibskov butikken i Krystalgade men også på Aktivcenter “Sløjfen” i København, hvor alle strikkedamerne og næsten tohundrede andre ældre har deres daglige gang. For mange ældre er aktivcentrene et uerstatteligt alternativ til et liv i ensomhed, mens det for andre er et glædeligt supplement til en aktiv alderdom.”, “For overskuddet af Kaffeslabberas bliver der på “Sløjfen” arrangeret spændende foredrag, udflugter og fester. Vi er nemlig 100% non-profit. Alle, der er tilknyttet projektet, arbejder ulønnet!” Teksten er taget fra Kaffeslaberas.

Gamle_damer_strikke_kvalitet

kaffeslabberas

kaffeslabberas_eistrupkaffeslabberas_strikSenior-design – læs mere her.

Senior+Design+Factory

Seniordesign_farverige_stokke

Senior_design_samletSenior-design_strik

No Comments

Post a Comment