Title Image

At finde roen, når man har hænderne fulde

haekle_bomuld_finde_roen_meditation

At finde roen, når man har hænderne fulde

Puuuh… det har været juleferie i to uger, og det kan stadig være svært at finde roen. Juleferien er fuld af dejlige mennesker, gode traditioner og mine fantastiske børn. Det er virkelig en udfordring for mig, at finde roen og nærværet midt i det hele. Mit hoved kører på højtryk. Ro er en nødvendighed, hvis jeg ikke skal brænde helt sammen. Her hjælper det at hækle eller strikke – så har man hænderne fulde på en anden måde. For mig er det ren meditation. Tilbage til Ground Zero… og slippe lidt af rastløsheden.

Så hvis dit fortsæt for det nye år er, at du skal være mindre stresset og finde mere ro… så skal du barelære at strikke eller hækle :)

No Comments

Post a Comment