Title Image

At give nyt liv

loppemarked_genbrug

At give nyt liv

Loppemarkeder er fantastisk – særligt de lokale rundt om på villavejene. Der er så meget guld at finde – til rigtig gode priser (for der skal bare rydes op). Det er meget forskelligt hvad jeg finder. Ofte finder jeg rigtig meget fint legetøj. Jeg synes det er fantastisk når ting får nyt liv, at tingene ikke bare dør, men at andre kan få gavn af dem. Nogen gange finder jeg ting som jeg kan bruge til noget helt andet – ved at give det nyt liv. Der er altid masser af muligheder for remakes og DIY-projekter.

Denne gang bliver det den orange spraymaling, der giver nyt liv… og plastikdyrene bliver til noget helt andet. Følg med og se hvad det bliver til.

loppemarked_legetoj

Loppemarked_playmobile

Loppemarked_plastdyr

Orange spraymaling_plastdyr_remake

2 Comments

Post a Comment