Title Image

At lege er at leve

work_is_play

At lege er at leve

Jeg er i virkeligheden ikke særlig god til lege – altså den slags hvor man skal sidde på gulvet og lege rollelege med legoklodser eller dukker. Til gengæld elsker jeg at fordybe mig i at bygge med lego og lave puslespil… det kan næsten være meditation, at følge en byggevejledning eller lede efter den rigtige brik.

Man skulle tro at leg var en selvfølge for mig, der er så kreativ i mit arbejde og i min fritid. Men kreativitet er ikke lig med leg – leg er en motor for kreativitet. Jeg øver mig dagligt i at lege, for min erfaring er, at når jeg for alvor giver slip og overgiver mig til legen, så er der så meget mere energi og skøn kreativitet at hente. Den virkelige leg opstår der hvor man slipper fokus på målet, men overgiver sig til at eksperimentere, prøve og undersøge.

Faldt over dette citat forleden… så smukt:

“The pursuit of truth and
beauty is a sphere of activity
in which we are permitted to
remain children all our lives.”

-Albert Einstein

No Comments

Post a Comment