Title Image

Babystrik – når man mangler en opskrift

lille_livstykke_vest_baby

Babystrik – når man mangler en opskrift

Jeg i er fuld gang med at strikke – strikke til lillebror. Der er kun 10 uger tilbage. Jeg har været på jagt efter en god opskrift på en babyvest. Igen og igen stødte jeg på “et lille livstykke” af Marianne Isager. Alle roser denne opskrift som har ligget på Isagers hjemmeside til gratis download – det gør den desværre ikke længere.

Så måtte jeg igang med at tegne, måle og regne selv. Jeg lavede strikkeprøver og fandt et målediagram jeg kunne bruge som skabelon. Jeg skriver ikke så meget når jeg laver strikkeopskrifter – jeg tegner og noterer. Nederst kan du finde en slags opskrift – måske kan du bruge den.

Dette er blot den første vest… her kan du se mere om garnet og alle de skønne farver. Vesten er strikket i Blackhill højlandsuld fra Garnudsalg.dk på pind 3. Her kan du se mere strik i Blackhill højlandsuld – i den karry-gule farve (Gollum).

Vest_baby_uld

Strik_vest_baby

Lille_livstykke_opskrift

Indtagning_hals_babyvest

3 Comments
 • Marie

  8. december 2013 at 22:05 Svar

  Jeg vil rigtig gerne lære at strikke, da det ser så hyggeligt ud og jeg godt vil kunne afsætte tiden til det. Din opskrift ser meget overskuelig ud. Jeg tror jeg vil prøve at bruge den når jeg kommer i gang :-)

  • Camilla Engrob

   8. december 2013 at 22:12 Svar

   Juleferien er en oplagt til at lære at strikke – og ja, det er vildt hyggeligt. Håber du kommer godt i gang, denne opskrift er lige til at gå til.

Post a Comment