Title Image

Bæredygtighed // Blomster, blonder og broderie anglaise

Genbrug_blomster_blonder_broderie_anglaise

Bæredygtighed // Blomster, blonder og broderie anglaise

Jeg har været i kælderen og finde sommertøjet frem. Og det er vel i virkeligheden det mest bæredygtige man kan gøre. Ikke købe så meget nyt, men i stedet finde de skatte frem man allerede har. Jeg er vild med mode, trends og god stil… men det behøver ikke altid at betyde nyindkøb.

I modebranchen, som i alle andre brancher, snakkes der rigtig meget bæredygtighed lige nu. Jeps, det er en trend. Men det er forhåbentlig snart overstået. Ikke fordi vi skal stoppe med at producere og vælge bæredygtigt – på ingen måde. Men fordi det forhåbentlig bliver så naturligt for os, at det ikke længere er en trend men hverdag.

Tilbage til skattene i kælderen. Der var både blomsterprint, blonder og broderie anglaise – alle modetrends dette forår. Mode og bæredygtighed; trends og genbrug er på ingen måde hinandens modsætninger – tværtimod. Lige nu er det hot, hot, hot. Men man skal jo ikke nødvendigvis tage alt op fra gemmerne til enhver tid. Man skal vælge, sortere og style tingene på en helt anden måde en for tre år siden.

Jeg er ikke altid god til, at formulere aller de indtryk, der flyver rundt i hovedet på mig. Blogindlæggene bliver ofte blot til strøtanker, korte refleksioner eller det, man vel kan betegne som lidt lange billedtekster. En der virkelig kan skrive er Thea Nakskov. Hun skriver rigtig meget om bæredygtig shopping, og på hendes blog kan du bl.a. læse om, at rejse bæredygtigt.

No Comments

Post a Comment