Title Image

Beautiful words // Akvarel og masking tape

vimpler_gave_diy_words

Beautiful words // Akvarel og masking tape

Det er virkelig noget rod når bloggen ikke får nok opmærksomhed… der kommer alt for store huller mellem indlæggene. Men det er også noget rod, fordi jeg er utrolig glad for at blogge, og når jeg ikke får det gjort, skyldes det desværre sjældent, at jeg har travlt med en masse andre spændende ting. Oftest er det fordi, jeg har svært ved at finde roen, fordi jeg bekymre mig om for mange ting – og det er noget skidt.

Dette billede havde jeg med til en skøn kvinde for nogle uger siden. Særligt for skønne kvinder, og særligt når man er mor (til tre), kan frygten – både den store og den lille – blive en fast og meget begrænsende følgesvend… her er det godt at huske kærligheden.

gaveindpakning_pink_grene

No Comments

Post a Comment