Title Image

Beauty graphics // Jeg har mine favoritter

Beauty graphics // Jeg har mine favoritter

Nyt modeblad – nye beautysider. Jeg læser næsten altid mine modeblade bagfra. Jeg er nemlig ret vild med beauty-siderne. Ikke fordi jeg er ude efter nye beauty-produkter, for her har jeg mine klare favoritter. Der er bare så meget grafisk trends-spotting på beauty-siderne. Det gælder både farver, skrifter, dekoration, illustartion, linier osv.

Derudover ses her emballagedesign på et meget højt niveau. For hvis der er nogen, der har forstået at indpakningen sælger, og har sat sig ind i hvad kvinder vil have, så er dem der producerer beautyprodukter. Vi skal helst forelske os lidt i vores hudpleje… både for at købe det første gang, og for at vende tilbage igen og igen. Hudpleje handler så meget om tillid og tryghed – og her er emballagedesignet et vigtig medspiller.

Jeg har forelsket mig i bl.a emballagen på mine farvoritter – som du kan se på billedet. Og så virker de. Så dem holder jeg fast i, og så selvfølgelig i mine olie – jeg er nemlig kæmpe fan af olier som krops-, ansigt- og hårpleje. Det kommer der forhåbentlig snart et andet indlæg om :) For det er en helt anden historie.

No Comments

Post a Comment