Title Image

Bob Noon // Navnet er lige så finurligt som illustartionerne

tegninger_bob_noon_inspiration_butik_2

Bob Noon // Navnet er lige så finurligt som illustartionerne

Jeg er stadig lidt bagud med blogindlæggene – desværre… for jeg savner det. Jeg savner alt kreativiteten – bruge den og dele ud af den. Men heldigvis bliver der snart meget mere luft. Efter påske starter Abel i skønne Himmelblå sammen med de andre to. Så får jeg mulighed for, at koncentrere mig om en ting af gangen. Og det er tiltrængt.

Forrige weekend var vi på vej ned til en af  yndlingslegepladserne – “papegøje legepladsen” som børnene kalder den. Legepladsen på skydebanen. Hvis du er i tvivl om, hvilken lege plads jeg taler om så se mere her. På denne gåtur i solen, kom vi forbi denne skønne butik: Bob Noon. Da det var søndag havde de desværre ikke åbent, så jeg må snart derind forbi. Men jeg blev helt forelsket i de skønne illustrationer og de fine spil vinduet. Lige til børnenes ønskeseddel – mens jeg stadig skal bestemme hvad der står på den.

Dekorationen af vinduet var også virkelig skøn.

 

tegninger_bob_noon_inspiration_butik_5

tegninger_bob_noon_inspiration_butik_3

tegninger_bob_noon_inspiration_butik_3

tegninger_bob_noon_inspiration_butik_4

tegninger_bob_noon_inspiration_butik

No Comments

Post a Comment