Title Image

Det bliver jul igen // inspiration til julepynt

julepynt_blade_blonde_hvid_stof

Det bliver jul igen // inspiration til julepynt

Jeg ved det er tidligt… men inspireret kan man jo blive hvor som helst. Jeg er på ingen måde i julehumør, og jeg længes slet ikke efter vinter, sjap, gråvejr og kulde. Men da jeg den anden dag var inde i den skønne butik Handler ved Nikolaj plads i Kbh K, blev jeg alligevel inspireret til lidt julepynt. Jeg er ikke så meget for rødt silkepapir og flettede hjerter over det hele. Så disse små vinter-fine broderede blade er lige mig. Jeg er ikke nået så langt endnu at jeg har lavet ophænget, men jeg forestiller mig en lille blad uro, eller at jeg helt enkelt hænger de små blade op enkeltvis i hver deres guldsnor på en enkel gren.

Når vi nærmer os december, skal jeg nok følge op på hvordan bladene ender som julepynt… Måske kommer der også lidt flere DIY-julepyntstip 2014 :)

Du kan se flere billeder fra dem meget farverige og skønne butik lige her. Og du kan finde deres hjemmeside her, hvis du ikke lige kommer forbi KbhK, eller bare slet ikke kan vente.

handler_lynlaase

No Comments

Post a Comment