Title Image

Det færdige babytæppe – hæklet – Puff Stiches

baby_puff_stiches

Det færdige babytæppe – hæklet – Puff Stiches

… og det hæklede baby-tæppe er også blevet færdig. Det er blevet så lækkert blødt og tykt – glæder mig til at pakke lillebror ind i det. Garnet er fra Garnudsalg (Blackhill uld og bomuld), og teknikken hedder Puff Stitches.

baby_taeppe_haekle

baby_puff_stiches_taeppe

13 Comments
 • Trine Larsen

  4. februar 2014 at 19:36 Svar

  Synes virkelig godt om dit fine baby tæppe i gråblåt og med gul kant. Må jeg spørge til hvad målene er på det og hvor meget garn der er brugt? Kunne godt tænke mig sådan et selv nemlig.
  Venlig hilsen Trine

  • Camilla Engrob

   5. februar 2014 at 09:53 Svar

   Ja, det er virkelig blevet et skønt tæppe. Blødt og varmt i denne kolde tid.
   Det færdige tæppe vejer 300g. Det er 95×75 cm. Garnet er som skrevet fra Garnudsalg og virkelig lækkert og blødt. Husk at vaske tæppet – det bliver kun blødere og mere lækkert:

 • Kristina

  12. marts 2014 at 20:34 Svar

  Rigtig lækkert tæppe :) Hvor tykt er garnet og hvilken pind har du hæklet på? På forhånd tak :)

  • Camilla Engrob

   12. marts 2014 at 22:24 Svar

   Nu hvor lillebror er begyndt at bruge tæppet, er jeg blevet endnu gladere for det. Du kan læse mere om garnet her http://garnudsalg.dk/category/blackhill-uld-bomuld-5/
   Løbelængde: 510-520 meter per 100 gram. Jeg har brugt en 3 mm hæklenål.

 • Gitte F

  20. oktober 2014 at 11:32 Svar

  Super flot tæppe :) Jeg har fået mod på at kaste mig ud i det og vil derfor høre dig ad om du kan huske hvor mange masker du slog op til den størrelse tæppe som du har hæklet? Du skriver at tæppet vejer 300 g – er det så rigtig forstået at du har brugt ca 3 garnnøgler til tæppet? Håber du vil hjælpe mig og på forhånd tak :)

  • Camilla Engrob

   21. oktober 2014 at 14:26 Svar

   Hej Gitte – hvor er det godt. Jeg er stadig meget glad for tæppet. Jeg startede med at lave en luftmaske-snor på 140 masker. Lave en ud fra hver anden maske. Ja, jeg brugte tre nøgler – ret meget garn. Også mere end jeg først havde forventet. Jeg vil foreslå at du laver en lille prøve først, da min erfaring er, at denne hæklemetode er meget afhængig af garnet og den der hækler, når det gælder udfaldet. Det bliver helt sikkert flot, men det er mere et spørgsmål om størrelserne på “pufferne”. God arbejdslyst, Camilla

 • Camilla Sorgenfrey Nielsen

  25. april 2015 at 15:27 Svar

  skønt tæppe. Har du en opskrift på tæppet?

  • Camilla Engrob

   27. april 2015 at 14:48 Svar

   Jeg har ikke nogen rigtig opskrift. Jeg afprøvede teknikken efter at have lært det fra en tutorial på nettet. Lavede en hækleprøve. Målte prøven og gangede op, så størrelsen passede.
   Det færdige tæppe vejer 300g. Det er 95×75 cm.

 • Sabina

  23. maj 2016 at 08:45 Svar

  Tog det meget lang tid at lave? Det er super fint:)

  • Camilla Engrob

   23. maj 2016 at 11:04 Svar

   Jo, det tager lidt tid. Da jeg hæklede det var gravid og ventede, ventede, ventede… så min tidsfornemmelse er nok røget lidt :)

   • Sabina

    23. maj 2016 at 23:26 Svar

    Jeg er også gravid og har termin om præcis en mdr, og har lidt andre projekter jeg skal have afsluttet inden. Synes nemlig at puff stiches plejer at tage lang tid, men det ligner at dine er lidt mere aflange i det, så det kunne godt være de var lavet med færre masker pr bobbel. Hvis du forstår:)
    Og tak fro svar:)

    • Camilla Engrob

     24. maj 2016 at 10:40 Svar

     Jeg tror du har ret i, at mine “stiches” er lidt længere end normalt. Jeg tror det afhænger lidt af hvordan man holder garnet, og hvor lange man laver stængene. Jeg kan meget godt lide resultatet. Held og lykke med det hele :)

     • Sabina

      24. maj 2016 at 11:28

      Ja dit tæppe er bare blevet super smukt:)
      Mange tak:)

Post a Comment