Title Image

Dicte – næsten lidt for perfekt

Dicte – næsten lidt for perfekt

Jeg har nu set tre afsnit af TV2’s krimi “Dicte” – og jeg er vild med den. Det er efter min mening en rigtig god serie. Men… jeg bliver en lille smule irriteret, når der vises billeder fra Dictes hjem. Det er simpelt for perfekt. Jo, jo, det er rodet, men på den helt rigtige måde, og det er de helt rigtige ting der ligger og flyder. Hjemmet er fyldt med helt nyt design fra danske design-virksomheder – det ligner en boligreportage med årets nyheder. Jeg ved godt det skal se ud som om hun lige er flyttet, og i den forbindelse køber man vel lidt nyt. Men det ligger ikke i karakteren, at hun tjener kassen, hun er lige blevet skilt, og for øvrigt har de endnu ikke fået solgt det gamle hus – hvor skulle hun havde fået pengene fra.

Jeg mangler lidt kreativitet, samt en holdning til at man ikke altid behøver at købe nyt og smide det gamle ud. Derudover er det et problem at sætte baren så højt, når det gælder boligindretning, særligt når mange danskere er i spare-mode. Alene de puder og tæpper der flyder i sofaen, har en værdi af flere tusind kroner, og de har ikke været mange måneder på markedet. Man kan spekulere i, hvor mange reklamekroner der har været at hente.

Billederne har jeg fundet her. Jeg kunne desværre ikke finde nogle af hendes hjem. Hvad synes du? Læg mærke til det næste gang du ser “Dicte” – den er nemlig værd at se.


dicte2_perfekt

No Comments

Post a Comment