Title Image

DIY blonder – Sporty med et twist

t-shirt_blonde_DIY_personlig

DIY blonder – Sporty med et twist

Jeg er kun tøjdesigner og modeblogger til husbehov :) Jeg holder meget gerne øje med trends; og syr og customizer tøj til både mig selv og børnene. Den sporty-trend holder fast, og da jeg så at det nu var helt ok at kombinere med de feminine blonder blev jeg glad. Når man ikke er specielt god til at gå i høje hæle, kan det være svært at tilføre det sporty-look et feminint touch. Jeg prøver dog flittigt med halskæder.

DIY – her har jeg tilføjet nogle blonder til nogle ret anonyme t-shirts fra H&M. Feminint og casual; yderst behageligt og gode til at amme i. Blonderne er rester jeg har fundet i genbrugsbutikker

t-shirt_blonde_DIY_rosa

t-shirt_blonde_DIY_sort

t-shirt_blonde_DIY_HM

t-shirt_blonde_DIY

No Comments

Post a Comment