Title Image

DIY – Trækasser på en hvid væg

Kasser_orange

DIY – Trækasser på en hvid væg

Nogen gange får jeg et utæmmeligt behov for at skabe orden og ro. Her er løsningen der fjernede en rodet og forstyrrende opslagstavle. Så er der ro et par dage…

Jeg elsker små overraskelser og “farvepletter” – det giver dynamik og personlighed. Den ene bagside har fået neon-orange hyldepapir, mens den anden inderside har fået gråt karton – her har jeg printet et lille yndlingsvers.

Kasser_grey_orange

Kasser_detaljer

Trae_kasser_opbevaring

7 Comments
 • Louise

  12. december 2012 at 11:09 Svar

  Hvor har du kasserne fra, de er super skønne

  • Camilla Engrob

   12. december 2012 at 16:10 Svar

   Kasserne er fra trævarefabrikkerne. Der fås de i rigtig mange forskellige størrelser. Disse er ret smalle så de ikke hænger så langt ud i rummet.

 • Louise

  12. december 2012 at 23:56 Svar

  Tak for det.. Må ind og kiggenpå deres side!

 • Johanne

  27. januar 2013 at 12:57 Svar

  Hvor har du købt neonfarvet hyldepapirs? Selvklæbende ikke?

  • Camilla Engrob

   30. januar 2013 at 17:57 Svar

   Hej Johanne – jo det er selvklæbende hyldepapir. Desværre ved jeg ikke hvor du kan købe det i Danmartk. Jeg faldt over det i en lille isenkræmmer på Mallorca for et par år siden, hvor jeg slet ikke kunne stå for det.

 • Lene

  2. februar 2014 at 13:02 Svar

  Hej – det er godt nok et gammelt indlæg, men jeg vil bare gerne vide, hvordan de er sat op? Jeg kan ikke se nogle skruer eller noget, og jeg vil gerne have sådan nogen over vores nye skrivebord :)

  • Camilla Engrob

   5. februar 2014 at 10:27 Svar

   Kære Lene… det er helt rigtigt. Der er ikke nogle synlige skruer. I den side af kassen der er ind mod væggen har jeg boret to huller. Hullerne er udformet sådan at der for hvert hul er boret to huller lige over hinanden. Det nederste hul er boret så stort at skruen kan komme igennem, og det øverste hul så lille at skruen ikke kan komme igennem. Der er skruet to skruer op i væggen, hvor kassen er hængt op på. Håber at du forstår min forklaring. Det kan være lidt kryptisk at forklare med ord. Skriv endelig igen, så kan jeg evt. sende dig et billede.
   Camilla

Post a Comment