Title Image

DIY – tryk på t-shirt

DIY_tekstil_tryk_farve_t-shirt

DIY – tryk på t-shirt

Her kommer to forskellige guides til at trykke på t-shirts. Step-by-step DIY.

Jeg er mere til billeder end til ord – selvom jeg håber billederne taler for sig selv, har jeg knyttet nogle ord til dem. Håber det giver mening for dig.

Første guide: Stencil løsningen. Her har jeg brugt en rest tavlefolie. Jeg startede med at tegne motivel op. Derefter skar jeg motivet ud, for bagefter at klæbe folien fast på t-shirten. Herefter påføres malingen, gerne med en svamp. Sidst trækkes folien forsigtigt af og trykket fixeres enten ved strygning eller i ovenen (læs på bagsiden af trykfarven).

Anden guide: Stempel løsningen. Jeg har skåret nogle enkle stempler ud i billige viskelæder fra Tiger. Det er nemt at skære i, og stemplerne er nemme at arbejde med. Dog er de ikke evigt holdbare, da viskelæder jo i sagens natur fnuldre lidt, når de bliver belastet. Dette betyder at stemplerne godt kan blive lidt mere runde i kanten. Det er en god ide at rulle textilfarven helt tyndt ud, for på den måde at sørge for at farven ikke klumper omkring stemplet.

Håber I kan bruge den guide, og at den har inspireret til DIY-projekter både til dig selv og til gaver. En personlig gave til en god ven eller søde børn.

DIY_tekstiltryk_how_to4

DIY_tekstiltryk_how_to3

DIY_tekstiltryk_how_to2

DIY_tekstiltryk_how_to

DIY_tekstiltryk_pile_2

DIY_tekstil_tryk_pile2

DIY_stempler_how_to

DIY_stempel_plus

DIY_stempel_t-shirt

1 Comment
  • tryk på tøj

    15. august 2017 at 15:13 Svar

    Hej Camilla

    Kunne du tænke dig at forsøge med en tekstilfolie til at lave tryk på tøj med så vil jeg gerne give dig nogle forskellige farver. Vi kan en fed guld som måske kunne være noget den står virkelig flot til sort :)

Post a Comment