Title Image

Downsizing // den helt enkle skjorte

peter_plys_ballon_cloud

Downsizing // den helt enkle skjorte

Det kan godt være at accessorise skal være store, men en af de helt store trends lige nu er downsizing. Ting skal fylde mindre, vi skal have færre ting, produkter må gerne kunne bruges til mere end en ting… så vi ikke behøver at have så meget stående på hylderne. Vi skal altså ryde ud og ryde op – jeg er vild med denne trend.

Men hvorfor nu det – vi drømmer alle om at være som Peter Plys… let og svævende som en sky. Uden en masse ting der tynger os. Men samtidig kan vi jo godt lide ting. Smukke ting, godt design, lækre materialer. Så vi går efter kvaliteten og den gode historie. Derudover må særligt skønhedsprodukterne være så naturlige og funktionelle spm muligt. Her er det jer sværger til den gode gamle vaskeklud, kokosolie og mandelolie – så kan man klare det meste. Olierne kan bruges til meget: Ansigtsrens, barbercreme, fugtighedslotion, neglebåndsolie, hårmaske, natcreme og selvfølgelig til madlavningen.

“Den enkle herreinspirerede skjorter” er også en trend der udspringer af downzising. Den skal være enkle og gerne ensfarvede, måske med diskrete striber – altså skjorten. Det skal ikke tage for lang tid, og vi skal ikke bruge for meget energi på at komme velklædte ud af døren…

No Comments

Post a Comment