Title Image

Du skal nyde før du kan yde…

tegning_drawing_sketchbook

Du skal nyde før du kan yde…

Hvorfor er det så svært at forstå… også selv om man læser sætningen flere gange :)

Slip kontrollen, stop med at yde dig igennem livet, giv dig selv tid til at nyde, lytte, mærke, sanse… være. Det er noget jeg prøver at minde mig selv om dagligt. Det går desværre ikke rigtig godt. Og det skal jo heller ikke, blive en ny præstation, jeg kan klappe mig selv på skulderen for… eller slå mig selv i hovedet med // fail… som de siger nede i skolen. Det starter alt for tidligt – men kampen for det uperfekte kræver et helt nyt blogindlæg.

I går nød jeg den lune sommeraften midt ude på græsplænen. Med et tæppe og min skitseblok. Og der gik det op for mig: det er de tegninger der går ud over kanten; dem der ikke rigtig vil ligge smukt centreret i midten, der er de bedste. De er ikke gennemtænkte fra starten; de har ikke undergået en skarp kontrol undervejs… de er ikke færdige allerede før de kom igang.

Sjælen tog over, hånden hjalp dit hoved afsted, og bragte tegningen og dig et nyt sted hen. Lige der kan vi opdage modet. Modet til at give slip, mærke efter… og hvis vi er rigtig modige, gå nye veje og prøve noget nyt af.

No Comments

Post a Comment