Title Image

Dukkehus DIY // Fødselsdagsgave til min lille pige

dukkehus_diy_grene_diy

Dukkehus DIY // Fødselsdagsgave til min lille pige

Smukke lille Ava havde fødselsdag lige før sommerferien. 4 år, så er man stor nok til et dukkehus. Dukkehuse fås i mange størrelser, materialer, farver og grader af udsmykning. Jeg er mest til det enkle, med mulighed for kreativitet udfoldelse og masser af stemning. Længe har jeg haft lyst til, at lave dukkehuset til den lille dame selv. Men det virkede næsten uoverkommeligt, indtil jeg fandt de fine trækasser hos Søstrene Grene.

Jeg har brugt en stor kasse med skråt tag, samt tre små kasser. Det hele er limet sammen med almindelig trælim. Kassernes “vægge” har jeg beklædt med nogle tapetrester.

Et papkasse dukkehus er også et godt bud, på en kreativ enkel løsning – men her er holdbarheden ikke så stor.

dukkehus_diy_grene__tapet

dukkehus_diy_4_aar_fod

No Comments

Post a Comment