Title Image

Et hjerte for hver af børnene

tre_hjerter_aurum_guldsmed

Et hjerte for hver af børnene

Jeg har med stor hjælp og inspiration fra Aurum på Christianshavn fået skabt et virkelig smukt smykke. Et hjerte for hver af børnene. Min søde mand synes jeg skulle have et smykke, der symboliser vores tre små varme hjerter.

Jeg har tit gået forbi guldsmed Aurum på Christianshavn og haft lyst til at gå ind. Det var derfor helt naturligt at tage til Christianshavn da vi skulle finde et smykke, eller en der kunne hjælpe os med at lave et helt særligt smykke. Her lå nogle helt fantastiske smykker i vinduet – jeg blev straks inspireret, og fik ideen til et helt særligt smykke. Et hjerte for hver af børnene – i stil med nogle af Aurums øvrige smykker.

Processen, betjeningen, håndværket og samarbejdet har været virkelig fint – og resultatet er blevet som ønsket. Virkelig smukt synes jeg – og jeg er meget glad for mine tre små guldhjerter. Lykkelig for de tre små varme hjerter: Levi, Ava og Abel

aurum_wildersgade

Guldsmed_christianshavn_aurum

design_aurum_guldsmed

aurum_guldsmed

smykke_hjerter_guld

No Comments

Post a Comment