Title Image

Et lidt omstændigt gammelt håndværk

Et lidt omstændigt gammelt håndværk

De gamle håndværk er en af de helt store trends – og særligt det grå efterår er som skabt til langsomme DIY-projekter. I forlængelse af strikning, hækling og tekstiltryk ligger vævning. Jeg tror dog vævning er lidt for langsomt til mig… derudover kan en væv være lidt af et monstrum at slæbe rundt på, så er det nemmere med strikkepinde og en hæklenål.

Min farmor er en mester i de gamle håndværk – særligt vævning – og jeg har stået i den bedste lære, og har derfor prøvet det meste. Måske jeg på loftet kan finde et lille dukke-tæppe jeg har vævet, da jeg var en lille pige.

Jeg har fundet lidt væve-inspiration til jer, der tør springe ud i det.

Fra toppen: (toppen) kunst projekt, væg billede, smukt vævet tæppe (2 stk), den lille primitive væv.

Vaeving_homemade_trend

vaeve_trend_DIY_homemade

vaeve_smukt_homemade_trend_DIY

Vaev_trend_DIY

No Comments

Post a Comment