Title Image

Mere tekst på forsiden

Signe Wenneberghave for byens børn

Mere tekst på forsiden

En anderledes bogforside, her bliver ikke blot titlen og forfatteren præsenteret, men også meget af indholdet. Typografien er rigtig flot bearbejdet. Bogen hedder “Spis din have”, skrevet af havebogsforfatter Signe Wenneberg.

Du kan tage til foredrag med Signe Wennebergmed, med “Børn i Byen”:

Havebogsforfatter Signe Wenneberg brænder for urban gardening og guerrilla gardening og vil gerne lære byens børn, at maden ikke gror henne i supermarkedet, og at man godt kan have høns og dyrke have, selvom man bor i byen. Vil du også blive klogere på urban gardening, så tilmeld dig foredraget med Signe Wenneberg på Karrierebar den 3. maj. Foredraget er gratis for medlemmer af Børn i byen klubben, som – ud over masser af grøn inspiration – får en goodiebag med fine sager fra Katvig, magasinet COVER Kids og en superfin tyndskræller fra Kuhn Rikon, sponsoret af Wiley.dk. Er du ikke klubmedlem, kan du købe billet i døren for 50 kr.

Du kan også tage dit barn med på havekursus for bybørn, som finder sted den 5. maj, 29. maj, 19. juni (og flere andre datoer). Pris for workshop, frokost og Signe Wennebergs nye bog “Spis din have”: 995 kr. for et barn + en voksen. Pris uden bog: 695 kr. Der er få pladser, så er du interesseret, er det nu du skal slå til. Læs mere og tilmeld dig på www.signewenneberg.dk.

No Comments

Post a Comment