Title Image

Foråret kommer // Trendy genbrug

opbevaringsglas_genbrug_reuse_iris_trend_recykel

Foråret kommer // Trendy genbrug

Vi er ved at nærme os… foråret. Jeg glæder mig, som et lille barn – hvert år. Jeg er vild med at tage foråret ind i stuen. Nyde det så tidligt som muligt. Her er lidt inspiration til hvordan. Nemt, enkelt og billigt.

En helt stor trend i boligindretningen lige nu er genbrugte opbevaringsglas – gerne nogle du har genbrugt fra din egen husholdning. Og hvorfor ikke, det er simpelt, enkelt og billigt, men har samtidig genbrugets rå og robustetone. Her betyder trendy genbrug ikke, at du skal styrte rundt i genbrugsforretninger eller på loppemarkeder – vi kan alle være med. Eksemplerne på, hvordan jeg bruger mine genbrugte opbevaringsglas, er hentet fra min Instagram konto de sidste par måneder.

opbevaringsglas_genbrug_reuse_juice_beautiful_recykel

opbevaringsglas_genbrug_reuse_hyacint_recykel

opbevaringsglas_genbrug_reuse_opbevaring_recykel

 

No Comments

Post a Comment