Title Image

Foråret kommer // skønne farverige grafiske forårskjoler

positiv_trends_kjoler_magasin_blomster

Foråret kommer // skønne farverige grafiske forårskjoler

Jeg blev helt glad og forårsvarm helt ind i hjertet, da jeg gik forbi Magasins vindue med forårsnyheder. Kjoler til søde piger. Et virkelig smukt sammensat vindue. Masser af glade farver, blomster og print. Jeg glæder mig til forår – sol, varme og forårsblomster.

Nu vil vi ikke høre mere om krise, vinterkulde og nedjusteringer – nu vil vi have farver, blomster og forårsstemning.

Den blomstrede kjole er fra Molo. Den prikkede er fra Benetton. Og den i cowboystof er fra Scoth R’belle.

Når du handler på nettet, så husk at finde en rabatkode (spar min. 10%). Tido.dk

molo_kjolo_14_pige_blomster.jpg benetton_kjole_pige_14 kjole_pige_2014

No Comments

Post a Comment