Title Image

Fra Amager til New York – personlig grafik

newyork_tegning_grafik_love

Fra Amager til New York – personlig grafik

En bog med en masse smukke tegninger fra New York – den inspirerede til ny personlig grafik på vores reol. Bogen fik jeg, da jeg tog afgang fra Arkitektskolen, for efterhånden mange år siden. Det andet billede – det fra Amager – er fra en kasseret biblioteksbog. Jeg kan rigtig godt lide det sort/hvide udtryk, men kan også godt lide når lidt farve giver lidt dybde og kant. Jeg har valgt den über trendy orange.

Det personlige touch er en stor trend – det handler ikke længere om blot at have råd til at købe alle de rigtige ting. Vi skal gerne fortælle en historie – og gerne en personlig en. Vi skal være mere gavmilde med os selv og vores egne historier.

Både Amager og New York har en stor plads i vores hjerter. Amager er for livet :) Når man først bor her, slipper man ikke så let igen – fælleden, stranden, luften, lyset og de super søde mennesker. New York skal vi tilbage til. Vi har desværre kun været der en gang – så fik vi børn – men vi længes. Der er så meget vi ikke fik set, og så meget vi skal se igen.

newyork_love_grafik_tegning

amager_home_grafik_personlig

personlig_grafik_stilleben

No Comments

Post a Comment