Title Image

Godt design ligger i detaljen

norge_luksuskaffe_tim_wendelboe

Godt design ligger i detaljen

Norsk kaffe i verdensklasse – det var den souvenir Kristian havde med hjem fra en endagstur til Norge. Treat’en var helt sikkert mest til ham selv, men det var en lille gave til bloggen. Kaffe fra Tim Wendelboe – en af verdens bedste baristaer. Det er luksus i hverdagen – særligt hvis man er vild med god kaffe.#GoodGraphics ingen tvivl. Smukt, enkelt, klassisk designet. Farveholdningen er rolig og eksklusiv, typografien er enkel og klassisk, og de rene flader giver en lethed.

Det gode design ligger helt klart i detaljen, særligt på disse poser. Den matte coating posen har fået, så det lille logo træder frem sort på sort, er virkelig fin.

 

norge_kaffe_tim_wendelboe

norge_god_kaffe_tim_wendelboe

#GoodGraphics

Et hvert brand har et grafisk udtryk – en grafisk identitet! Den fortæller brandets historie – om den er gennemtænkt eller ej. Den påvirker dig og dine køb, dine holdninger og behov. Der skal mere fokus på godt grafisk design. Der skal fokus på den gode historie, der fortælles smukt og sammenhængene, så det gør en forskel både for afsender og modtager. Her på bloggen, på Twitter (@CamillaEngrob) og på Instagram (eyeswideopendk), vil jeg give mit bud på, hvad der er #GoodGraphics. Følg med og deltag ved at komme med dine bud på #GoodGraphics eller kommenter indlæggene her på bloggen.

1 Comment

Post a Comment