Title Image

I love my Hood // skøn cafe på Amager – tæt på stranden

Wulff_konstali_identitet_cafe

I love my Hood // skøn cafe på Amager – tæt på stranden

Har endelig besøgt Wulff & Konstali på Legravsvej – det var som at træde ind i en anden verden. Der sker rigtig meget på Amager for tiden, særligt nede ved stranden. Wulff & Konstali er helt sikkert en first mover, for de har indtaget en del af Amager længe inden gravemaskinerne. Nu er der kommet gravemaskiner og kraner til området – så man kommer fra byggerod og afspærringer og ind i en skøn cafe. Pludselig er man i New York eller London – virkelig skønt indrettet. Selv loftet er smukt og flot gennemført.

I formiddags spiste vi den skønneste brunch i det store lyse rum. Det kan virkelig anbefales. Det er ikke blot en cafe, det er også en aktiv bager, der bl.a. bager brød til en bager på Islandsbrygge.

Der var også masser af #Goodgraphics at finde hos Wulff & Konstali. Både deres eget logo og blandt de produkter de sælger.

Wulff_konstali_indretning_cafe_brunch

Wulff_konstali_indretning_cafe_loft

Wulff_konstali_indretning_cafe_2

Wulff_konstali_brunch_cafe

Wulff_konstali_indretning_cafe_lys

Wulff_konstali_bager

Wulff_konstali_indretning_cafe_smuk

Wulff_konstali_kaffe_cafe

Wulff_konstali_indretning_bager

Wulff_konstali_glas_cafe

Wulff_konstali_indretning_reol

Wulff_konstali_indretning

Wulff_konstali_indretning_cafe

Wulff_konstali_vaser

Wulff_konstali_camilla_cafe

#GoodGraphics

Et hvert brand har et grafisk udtryk – en grafisk identitet! Den fortæller brandets historie – om den er gennemtænkt eller ej. Den påvirker dig og dine køb, dine holdninger og behov. Der skal mere fokus på godt grafisk design. Der skal fokus på den gode historie, der fortælles smukt og sammenhængene, så det gør en forskel både for afsender og modtager. Her på bloggen, på Twitter (@CamillaEngrob) og på Instagram (eyeswideopendk), vil jeg give mit bud på, hvad der er #GoodGraphics. Følg med og deltag ved at komme med dine bud på #GoodGraphics eller kommenter indlæggene her på bloggen.

No Comments

Post a Comment