Title Image

I morges løb jeg den modsatte vej… og hvorfor ikke gøre det resten af dagen.

creativity_painting_love

I morges løb jeg den modsatte vej… og hvorfor ikke gøre det resten af dagen.

Morgenens løbetur virkede uoverskuelig… det blæste, og jeg vidste jo hvordan turen ville forløbe. Jeg kunne ikke overskue hele turen. Istedet valgte jeg at løbe den anden vej… egentlig var målet bare, at løbe lidt ned af vejen og vende om og løbe tilbage når jeg ikke orkede mere. Men da jeg nåede derhen hvor vejen drejer, og jeg skulle vælge det kedelige og sikre eller det mere blæsende og udfordrende, valgte jeg det sidste.
Jeg løb hele den ellers så uoverskuelige tur – og det var en skøn lille sejr, at starte dagen med.

Det er ikke bare når det gælder løbeture, at jeg alt for ofte vælger det kedelige og sikre, det velkendte og trygge. Jeg går efter det umiddelbare afkast: vasketøjet er ordnet – tjek; faktura sendt – tjek; tilretning af korrektur – tjek. Det er nemme point, når dagen skal gøres op.
Der er ingen chance for at fejle… til gengæld er der heller ikke den store chance for glædesfulde, livgivende og kreative øjeblikke.

I dag valgte jeg anderledes – ikke bare på løbeturen. I stedet for, at starte med det kedelige og rutineprægede, valgte jeg det der lå mit hjerte nærmest. Jeg valgte akrylmalingen og kreativiteten til… og det gjorde mit hjerte godt.

No Comments

Post a Comment