Title Image

Jeg bliver helt bange…

new_generals_2

Jeg bliver helt bange…

Det er et virkelig gennemført design, det er elegant, i en god kvalitet og i økologisk bomuld. Men jeg bliver lidt bange. De børn har mere attitude end jeg nogensinde får. De udstråler en målrettethed og alvor som de fleste gymnasieelever vil missunde. Der er ikke meget leg, sjov og ballade. Jeg ved godt at det er ren branding, men jeg bryder mig ikke om, at det er sådan børnelivet icenesættes. De børn vi opdrager i dag, vil tidsnok opdage livets alvor.

Jeg kunne sagtens finde på at købe noget af deres tøj – det er jo fantastisk smukt. Men jeg vil nok mixe det med lidt farver og glæde. “Den lille sorte” er lidt for tidligt til min lille pige, da det på mange måder er lidt for tidligt at introducere det begræb.

 

new_generals_1

new_generals_3

No Comments

Post a Comment