Title Image

Jeg er ret vild med originalen

Cordial_sten_tekande

Jeg er ret vild med originalen

Jeg blev mindet om denne smukke tekande min svigermor altid har haft, da jeg så nedenstående billede i Femina forleden. Kan I se ligheden? Faktisk havde hun hele stellet. Hun er her desværre ikke mere, men det er stellet – og det er fuld af gode minder. Minder om mange hyggelige snakke og gode diskussioner over morgenkaffen. Her var der god tid.

Stellet hedder Cordial. Det er stentøj og designet af f J. H Quistgaard. Det er lavet af Kronjyden Danmark, Nissen Denmark og Bing & Grøndahl. Det findes også i andre farver: Sort, rød, hvid, turkis og mørk grå. (Findes under navnet Palet)

Urtepotten nedenfor er fra H. Skjalm P, koster ca. 220 og fås bl.a. hos Retrovilla.

Skjalm_p_Dubai_urtepotte

 

No Comments

Post a Comment