Title Image

Kalenderlys 2013 – DIY

kalenderlys_jul_sort_inspiration

Kalenderlys 2013 – DIY

Jeg er i virkeligheden ikke særlige stor fan af kalenderlys. De er ofte ikke særlig pæne, og derudover har jeg svært ved at følge med, og få lyset brændt ned i følge datoen. Derfor har jeg fundet på min egen løsning. Et helt enkelt stort bloklys har jeg dekoreret med sorte felter af sort karton. De sorte felter har jeg klistret på med dobbeltklæbende tape, og regner med at fjerne dem løbende som dagene skrider frem. Selvfølgelig er der en større brandrisiko end ved et normalt kalenderlys – når man tilføjer sort karton. Men man må jo aldrig gå fra et tændt lys, og det er ikke værre end de gammeldags lyskranse eller den almindelige adventskrans.

En anden løsning er duftlyset i glas, hvor man kan afkrydse dagens dato og på den måde følge med.

Hvis man er til den traditionelle løsning er kalenderlyset fra NormanCopenhagen virkelig smukt.

kalenderlys_Julen_2013_inspiration

kalenderlys_julen_2013

kalenderlys_2012_duft kalenderlys_jul_2013_normann

2 Comments
 • Camilla Mikkelsen

  29. november 2013 at 03:36 Svar

  Hej Camilla
  Rigtig god måde at lave et diy kalenderlys på. Jeg vil meget gerne låne billeder, til at inspirere mine følgere. Er det ok? Jeg skal selvfølgelig nok linke tilbage til din blog :)
  Mvh Camilla

  • Camilla Engrob

   29. november 2013 at 20:22 Svar

   Hej Camilla,
   Dejligt at det har inspireret dig – du må meget gerne vise billederne på din blog og linke tilbage.
   Camilla

Post a Comment