Title Image

Kender I det… // Kreative øvelser

kreativitet_eksperimenter_color_farver_broderi_snor

Kender I det… // Kreative øvelser

Nogen gange er det som om ventilen har sat sig fast. Man har det trygt og godt med det kendte og vante – uden chance for at fejle eller miste bare en anelse kontrol. Der er det trygt og godt at være… men også lidt kedeligt. Og der sker i hvert fald ikke noget nyt, noget overraskende… nogen udvikling.

Der har jeg siddet og puttet mig lidt den sidste tid – der var godt at være, og det var helt sikkert også tiltrængt. Men når man gerne vil tilbage til det kreative; til det legende; til der hvor ideerne flyder lidt længere, så kræver det nogen gange lidt arbejde. Ventilen skal løsnes og motioneres.

Så er det godt at lave nogle øvelser – ligesom til koropvarmning. Øvelserne løsner og varmer, men ofte ser man fjollet ud og lyder virkelig ubegavet, mens man er i gang.

Jeg vil her på bloggen, og på Instagram, inspirere til nogle øvelser, udfordringer og nye praksisser, for at finde tilbage eller ind til din kreativitet. Jeg tror vores kreativitet er fuldstændig essentiel. Kreativ, af eng. creative, af lat. creare ‘skabe’ – jeg tror vi er skabt til at skabe.

Her nedenfor kan du se nogle billeder af nogle af mine eksperimenter og øvelser.

kreativitet_eksperimenter_color_farver_broderi_snor

kreativitet_skitser_sketching_doodle_bobles

kreativitet_eksperimenter_color_farver_broderi_snor

Skattekiste_kreativ_notebook_notesbog

kreativitet_skitser_sketching_doodle_kids

kreativitet_skitser_sketching_doodle

traeperler_wood_kreativ_freecreativity

No Comments

Post a Comment