Title Image

Key-items og rabatkode

rabatkode_keyitems

Key-items og rabatkode

Mode- og damebladene er fulde af efterårstrends. Der er masser af flotte styles. Jeg har fundet et par stykker fra Day Biger Mikkelsen, Nümph, MbyM, Nümph hos Zalando.com. Jeg er ikke modeekspert – der må du finde en modeblog eller et af de lækre modeblade. Men jeg ved af bitter erfaring, at man skal huske at tage et grundigt look i klædeskabet og samtidig på sin tøjstil, så man får købt det helt rigtige. Efterårets key-items til dit klædeskab. Det er vigtigere at have sin egen stil, end slavisk at følge alle modetrends.
Lige nu kan du få 10% hos zalando.dk, hvis du går ind på tido.dk og finder en rabatkode. Jeg er stor fan af nethandel – men føler mig tit snydt, når der står at jeg kan indtaste en rabatkode (for sådan en har jeg ofte ikke). På tido.dk kan du nu finde en stor samling af rabatkoder til mange danske webshops.

 

Zalando_jakke_day_biger Zalando_t-shirt_numph M_by_m_zalando_strik zalando_numph_jakke

No Comments

Post a Comment