Title Image

Køb, køb, køb – det siger de fine etiketter

fig_marmelade_figner_emballage_packaging

Køb, køb, køb – det siger de fine etiketter

Jeg har hverken brug for sennep med chili eller figenmarmelade, selv om det uden tvivl er lækkert. Se bare på de smukke etiketter. Smuk grafik på fine etiketter og emballager kan få mig til at købe det meste… jeg prøver at holde mig i skindet. Men jeg vælger langt hellere den smukke fremfor den, hvor etiketten er sløv og kedelig. Jeg betaler også gerne lidt ekstra for

den med den fine emballage – jeg er for nem. Men er vi ikke alle til en vis grad det. Min erfaring siger mig også, at det er dem der har gjort sig umage med emballagen, også er dem der har gjort sig umage med indholdet.

fig_marmelade_figner_emballage_packaging

 

No Comments

Post a Comment