Title Image

Louisiana… altid et besøg værd // Fortid, nutid og fremtid

louisianna_klassisk_vindue_udsigt

Louisiana… altid et besøg værd // Fortid, nutid og fremtid

Dette indlæg har ligget og ventet… på at jeg havde til det. Men det gør slet ikke noget, for Louisiana er altid – altid – et besøg værd. Det er faktisk hvad dette indlæg handler om.

I samme weekend, som vi var på kulturværftet i Helsingør, var vi også på Louisiana. Og ud over min varmeste anbefaling, får du også en lille bid mere af min historie. Naturen, arkitekturen, den permanente samling eller den aktuelle udstilling. Man kommer altid hjem med en masse inspiration og gode ideer. Louisiana vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Mine barnesko har jeg trådt ikke langt fra denne skønne plet, og jeg er døbt, i den kirke der ligger på den modsatte side af søen.

Jeg vender tilbage igen og igen… og når mine børn er lidt større, vil jeg også tage dem med.

louisianna_klassisk_faste_udstilling_lys

louisianna_klassisk_statue

louisianna_klassisk_udsigt_nordsjaelland

louisianna_klassisk_udsigt_nordsjaelland_1

louisianna_klassisk_arkitektur_struktur

louisianna_klassisk_udenfor_mobile

louisianna_klassisk_arkitektur_struktur_2

No Comments

Post a Comment