Title Image

Maskingtape igen igen // Gave til en navngivning

udklip_gave_navngivning_barsel_maskingtape

Maskingtape igen igen // Gave til en navngivning

Så fik jeg igen en god grund til at finde hobbykniven og maskingtapen frem igen. Jeg er vild med maskingtape – farverne, det umiddelbare og det let tilgængelige – men der skal jo lige være tid til det :)

Det er første gang jeg har lavet et af disse udklip på bestilling – men det var fuldstændig lige så sjovt og hyggeligt, som når jeg har lavet et, til et af de smukke børn jeg glæder mig til at lære at kende. En personlig dåbsgave eller en gave til en navngivningsfest er altid et hit. Baby ønsker sig i virkeligheden ikke andet end kærlighed, og det er svært at finde på noget, som ikke bliver for lille eller uinteressant i løbet af få måneder. Jeg går altid efter det meget personlige eller klassikerne :)

Se flere dåbsgaver her: Laura, Vilter, CarlBella

maskingtape_farver_tape_diy

udklip_gave_navngivning_barsel

let_go_skitser_tusch

No Comments

Post a Comment