Title Image

Meltdown… // til kamp for kreativiteten

drawing_sketchbook_doodling_therapy

Meltdown… // til kamp for kreativiteten

Bloggen har haft en skriveblokade…  men nu vil jeg vinde den tilbage: bloggen og min lyst til at formidle og dele kreativitet med jer. I virkeligheden er det en kamp for kreativiteten – den ægte kreativitet. Den der rimer på glæde, frihed, fejl og sårbarhed. Den der afskyr perfektionisme og kontrol.

Jeg er for alvor gået i gang med at øve mig – på at give slip, lave fejl, slippe kontrollen, og ikke mindst give mig selv lov til, at bruge tiden på det. Kreativitet er jo ikke effektiv brug af tid. Man kan ikke nødvendigvis vise et færdigt og brugbart produkt… og det er ikke muligt at sætte to streger under. Færdigt. Done. Tjek. Ord der giver point i mit effektivitets glade hoved – men som ingen genklang finder i mit hjerte.

Skitser, farveundersøgelser, tegning sammen med lillepigen, og min nye skattekiste. Skattekisten er til fine små ting og farver der kan pynte og glæde mig og min notesbog… det vender jeg tilbage til i et senere indlæg.

 

notebook_therapy_creative_skattekiste_treasurebox

IMG_6672

drawing_sketchbook_doodling

drawing_sketchbook_color

drawing_sketchbook_sketching

 

 

No Comments

Post a Comment