Title Image

Mere akvarel – på porcelæn

Marimekko_rain_akvarel_blue

Mere akvarel – på porcelæn

Virkelig, virkelig smukt akvarel. Efterårets regn virker pludselig ikke længere så trist – selvom jeg dog glæder mig meget over, at det ser ud som om sensommeren kommer tilbage i weekenden.

Dette stel er fra Marimekko. Et af deres klassiske stel, der tidligere er lavet med andre motiver. Jeg synes virkelig det er smukt, dog mere som kunstobjekter end som spisestel. Jeg kunne godt finde på at hænge de smukke tallerkener op. Men jeg er meget i tvivl, om jeg vil synes at koppen eller tekanden også er smart om fem år.

Jeg er dog ikke i tvivl om, at jeg synes, at billederne fra skitseprocessen forud for produkterne er fantastiske. Jeg skal helt sikkert snart have fundet mine akvarelfarver frem. Det øverste billede og de fire nederste.Marimekko_oiva_akvarel_tallerken Marimekko_oiva_akvarel_stel Marimekko_skitse_akvarel_1

Marimekko_skitse_akvarel_3

Marimekko_skitse_akvarel_2

Marimekko_skitse_akvarel_4

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment