Title Image

Motoriklegetøj… i sansernes og kreativitetens navn

kasse_motorik_lege

Motoriklegetøj… i sansernes og kreativitetens navn

Jeg er ret vild med godt håndværk, kreativ leg og at man gør sig umage.  Alle tre ting opfylder vores nye kasse fra motoriklegetøj. Den kan virkelig holde til at blive brugt… og det bliver den.

Kassen kan både bruges til at stå på, sidde på, hoppe fra – Ava kan bare godt lide at sidde i den. Den bliver også brugt som en del af en større leg med sofabordet som rutschebane og bobles ugelen som trappe i den anden side. Levi er ret glad for bolde, og når der skal trænes boldtricks, hopskud og kasteteknikker er kassen perfekt til mål.

Børns fantasi er fantastisk. Den skal vi værne om og udfordre. Men i virkeligheden skal der ikke meget til, og ofte handler det mere om ikke at begrænse børns leg og deres fantasi. Da den fine trækasse kom ind af døren, blev papkassen den kom i hurtigt den mest interessante – den holdt bare ikke så længe.

Kassen kan fås hos Motoriklegetoj.dk. De har virkelig mange skønne ting – det er dog ikke alle der er velegnet til en treværelses lejlighed. Eller et lille rækkehus som vores :)

kasse_motoriklegetoj_leg

kasse_motorik_lege_1

motoriklegetoj_kasse_bold

kasse_motorik_leg

kasse_motorik_leg

No Comments

Post a Comment