Title Image

Når emballagen gør forskellen // Food på Formland

Black_label_amarelli_italiensk_packaging_design_formland

Når emballagen gør forskellen // Food på Formland

Jeg er ret vild med lakrids… selv om jeg har lagt sukkerafhængigheden bag mig, kan jeg stadig få lakrids craving. Og jeg har mine klare favoritter. Her er kvalitet og emballage afgørende. Indpakningen gør en en forskel.

Der var et kæmpe Food-område på Formland. Her var det tydeligt, at der er rigtig mange der har fundet ud af, at emballagedesign gør en forskel. Der var så meget at se på. Johan Bülow var klar med en emballagenyhed. Virkelig smuk og gennemført, elegant og enkel. Jeg har store forhåbninger til indholdet, som kommer på markedet i løbet af efteråret.

Johan Bülow er den danske ildsjæl, der bruger design og sit brand på forbilledlig vis. Mens Amarelli er den italienske klassiker, med den lange historie, den originale opskrift og den ægte italienske packaging – you can not fake it.

 

liquorice_packaging_indpakning_lakridskongen_johan_lakrids

fallani_packaging_indpakning_italiens

Fallani_italiensk_packaging_trend_formland

 

No Comments

Post a Comment