Title Image

Når hverdag uventet bliver til fest // Skønt spisested med en særlig steming

baglokalet_amager_spisested_hyggeligt_stemning_lamper

Når hverdag uventet bliver til fest // Skønt spisested med en særlig steming

Andres kreative passion inspirerer mig. Og dette sted er virkelig inspirerende. Det er drevet af kreativitet og passion, og det er man slet ikke i tvivl om. Præmissen er så vanvittig, at det i sig selv er inspirerende.

Man tager et slidt klubhus, der ligger lige op af en foldboldbane, sætter sig for at lave top-lækker mad til rimelige priser, med en børnevenlig atmosfære. Til det tilføjer man nogle udsatte unge med fysiske og psykiske udfordringer… og så har man…. Baglokalet. Et virkelig skønt sted, hvor man kan være helt sin egen, og hvor stemningen emmer så meget af kreativitet og passion, at man ikke kan lade være med at smile.

Her er god plads til børnene og ingen fine fornemmelser – her er der ingen der gider at tage af bordet for andre, så det gør man bare selv. Og så er den ikke længere.

Det tegnede til at blive en helt almindelig mandag. Men da dejlige mennesker pludselig spurgte om vi ikke ville med på restaurant – blev hverdagen uventet til en fest :)

Det er efterhånden mere end en måned siden vi var der, men jeg synes ikke I skal snydes for denne anbefaling selvom bloggen har haft et Meltdown.

I kan læse meget mere om Baglokalet og se nogle virkelig smukke billeder af maden på baglokal.dk. Det kan også varmt anbefales at følge dem på facebook.

 

baglokalet_amager_spisested_hyggeligt_logo

baglokalet_amager_spisested_hyggeligt_stemning_leg

baglokalet_amager_spisested_hyggeligt_stemning

baglokalet_amager_spisested_hyggeligt_stemning_frem

No Comments

Post a Comment