Title Image

Når man i virkeligheden slet ikke kan skrive… // Ofelia Plads inspirerer

arkitektur_detaljer_materialitet_ofeliaplads_kvæsthusmolen

Når man i virkeligheden slet ikke kan skrive… // Ofelia Plads inspirerer

Det er jo en smule paradoksalt, at have en blog når man i virkeligheden slet ikke kan skrive… At skrive har lige siden 1. klasse været en udfordring. Diktat var på ingen måde yndlings, og nutids-r driller stadig. Jeg bruger stadig huskereglen: jeg cykler/ at cykle (ja, jeg brugte reglen i overskriften). Jeg er en smule ordblind, så der er ord jeg godt ved, at jeg ikke kan stave… enten må jeg tjekke efter, eller også finder jeg bare et andet ord. Og kommatering… I må bære over med mig :)

Jeg kan kun skrive blogindlæg, hvis jeg brænder for indholdet. Hvis ikke, kan jeg slet ikke overskue, at kaste mig ud i det. Det er vel også derfor, der en gang imellem går lidt tid imellem – det kræver lidt overskud at brænde for et blogindlæg.

I aften var vi på Ofelia Plads – det var store åbningsdag. Og min dejlige og superdygtige veninde, er en af kvinderne bag (som arkitekt hos Lundgaard og Tranberg). Så selvfølgelig skulle vi derind.

Det var så inspirerende, at jeg blev nød til at lave et blogindlæg. Ikke med så mange ord… men billeder. Det er dog svært at få det hele med. Særligt, når man er afsted med tre børn, er der ikke ro til, at tage billeder af alle de smukke og gennemtænkte detaljer. Men i virkeligheden skal det også opleves…

Vi er vilde med at bo i byen. Vi er vilde med byens pladser og åndehuller. Og vi er nu vilde med Ofelia Plads. Så tæt på vandet. Så tæt på byen. Gennemtænkte detaljer og sans for materialitet. Og i aften var der endda Parkour-dance-show fra Gerlev Performance Team – de var så dygtige :)

parkeringskælder_ofeliaplads_kvæsthusmolen

arkitektur_detaljer_materialitet_ofeliaplads_kvæsthusmolen

arkitektur_detaljer_materialitet_ofeliaplads_kvæsthusmolen

parkour_gerlevperformanceteam_ofeliaplads_kvæsthusmolen

ofeliaplads_kvæsthusmolen

 

 

3 Comments
 • Anette

  10. august 2016 at 00:14 Svar

  åh det dejligt at vide jeg ikke er alene om at blogge selv om man er ordblind….
  og de der nutids r’er…. de driller altså også mig…

  Jeg startede fordi jeg bare syntes der skulle, og skal, skrives om emnet, men det ikke nemt.
  har dog ikke skrevet om den udfordring på min blog, håber folk kan leve med evt. fejl alligevel. Er MEGET glad for min ordbog og stavekontrol, og ellers så finder jeg også et andet ord.

  Skønne billeder

  • Camilla Engrob

   10. august 2016 at 21:15 Svar

   Tak for det. Hold modet oppe :)

 • Anette

  14. september 2016 at 22:59 Svar

  jeg gør mit bedste, det bare rart ikke at være alene.

Post a Comment