Title Image

Notesbøger – en slags afhængighed // farvede dots

maskingtape_dots_farver_notesbog_pink

Notesbøger – en slags afhængighed // farvede dots

Min lille skat bliver i dag 1 måned. Med tre børn er der meget at se til, og meget at løbe efter. Der er mange små hjerter der skal passes på – og de er så dyrebare de små hjerter. Der er ikke meget overskud og tid til kreaprojekter. Men jeg er afhængig… ikke bare af notesbøger som overskriften indikere. Jeg er afhængig af at skabe – komme ud med ideerne og se noget blive til.

Jeg har fået tid til dette lille DIY-notesbog kreaprojekt. Jeg er vild med notesbøger. Man kan få så mange fine, både nogle dekorerede og nogle helt enkle. Og så kan man dekorere dem selv. Jeg har fundet nogle bilige enkle nogen, som jeg fik lyst til at dekorere og gøre lidt mere personlig. Jeg har brugt de skønne dots, som jeg fandt i Søstrene Grene og noget Masking Tape.

maskingtape_dots_farver_klister

maskingtape_dots_farver_notesbog

maskingtape_dots_farver_notesbog_2

No Comments

Post a Comment