Title Image

Nye LED-pære – en lampe i sig selv

Foreverlamp_paere_fokus

Nye LED-pære – en lampe i sig selv

Jeg er ret vild med den nye trend indenfor pære. Der var mange der frygtede glødepærens død – jeg synes kun det har bidraget til større kreativitet. Der er blevet udviklet nogle meget bedre pærer – og vi har kun set begyndelsen. Pærene ovenfor og herunder er fra Foreverlamp. De lover at pæren holder i min 30 år – jeg synes også designet holder. Da det er LED bruger den ikke særlig meget strøm. Også IKEA og Philips har lavet nogle nye ret pæne LED pære.

Jeg har taget billedet med fra vinforretningen fordi jeg synes det er rigtig skønt. Selvom det ikke er LED-pærer ses trenden tydeligt – pæren bliver en lampe i sig selv (disse pære er dog speciallavet).

foreverlamp_paere_fokus_2

lampe_flasker_remake

1 Comment

Post a Comment