Title Image

Om at have en drøm… og lade hjertet bestemme

heartbusiness_camilla_engrob_grafisk_designer

Om at have en drøm… og lade hjertet bestemme

Jeg har haft en drøm. Den har jeg efterhånden haft et stykke tid. En drøm om at lade mit hjerte bestemme lidt mere, også når det galt mit arbejdsliv. Når man har tre børn, er hjertet på hårdt arbejde, og tiden slipper hurtigt op. Det blev nødvendigt at stoppe op, kigge grundigt på min hverdag, og lytte til hvad mit hjerte sagde. Da jeg først var begyndt at lytte, var det svært at lukke ørene og øjnene, for de valg der skulle tages. Det blev til et drastisk valg – jeg sagde mit gode og stabile job op, for at blive selvstændig. Januar er startet godt ud med et CVR nummer, en færdig hjemmeside til mit lille firma og en rigtig spændende designopgave. Jeg glæder mig til, hvad resten af året må bringe. Se mere her: camillaengrob.dk

Vi skal turde, at lytte mere til vores hjerter, istedet for at lytte til samfundsnormer, medier og mere eller mindre velmenende mennesker omkring os. Hvis du tør, så sæt dig ned og lyt… men der skal være stille, for ellers kan det være svart at høre :)

#hjerteilivet #heartbusiness

 

 

No Comments

Post a Comment