Title Image

Påskepynt – med et stænk af af akvarel

paaskeaeg_pynt_akvarel

Påskepynt – med et stænk af af akvarel

Jeg har været i gang med at lave lidt påskepynt. Enkelt hvidt, klassiske æg, og med et moderne stænk af akvarl og neon orange. Påskepynt er ikke noget jeg fylder stuerne med – ikke som til jul. Påske handler om en ny start – det gør foråret også, og jeg elsker at fylde stuen med grønne grene og påskeliljer. Påskepynt handler mere om at byde foråret med de lyse og friske farver velkommen. Den klassiske påskepynt bruger jeg mere til at pynte med, når vi inviterer til påskefrokost.

Hvis du er interesseret i mere påskepynt, kan du se noget gammeldags påskepynt her, derudover har jeg også et rigtig nemt DIY tip med en masse gule fjer.

paaskeaeg_pynt_hvid

DIY_paaske_akvarel

paaskeaeg_pynt_udklip

akvarel_guld

paaskeaeg_DIY

paaskeaeg_DIY_pynt

 

No Comments

Post a Comment