Title Image

Pakkeposten og jeg er snart på fornavn // gode fund hos byKier

udsalg_by_kier_sko

Pakkeposten og jeg er snart på fornavn // gode fund hos byKier

Baby og webshopping er så meget et Perfect Match – som jeg også før har skrevet om her på bloggen. Jeg elsker at gå rundt i byen, kikke vinduer, snuse rundt i butikkerne og blive inspireret. Men de fleste køb sker hjemme foran mac’en når der er ro. Særligt når det gælder køb til børnene er webshops perfekt – og særligt webshops med udsalg. Jeg har lige fået disse virkelig fantastiske sko ind af døren fra byKier. De er så fine,  drøn smarte, praktiske, holdbare og børnen er vilde med dem. What’s not to like. Lige nu har de udsalg – og i næste uge sættes priserne endnu en tand ned. Bare et lille tip.

Husk at der også altid er lidt webshop-rabat at hente med en rabatkode fra tido.dk.

udsalg_bykier_sko_born

No Comments

Post a Comment